18. heinäkuuta 2014

20. 3 turhaa kuukautta...

Täällä taas. Nyt on tapahtunut jo paljon kaikkea. Ihan liikaa. Tässä postauksessa en aio paljoa kirjoittaa, koska multa on taas kirjotus into karannu jonnekkin... Isoimmat ja merkittävimmät asiat laitan tänne nyt kuitenkin.

Aloitetaan otsikolla. Eli siis se klinikka reissu Katian kanssa meni ehkä parhaiten mitä nyt on mennyt. Syyksi epäillään nyt liikaluuta joka sen jalassa on. Se hoidetaan B-kirjaimella alkavalla aineella. Joo en vieläkään muista... Ensin sitä piikittettiin sinne jalkaan, ja nyt 25.7. kahdesti päivässä liikaluun päälle.

Oon jo selässäkin käynyt ja parit käynti lenkit menny! Tätä iloa on vaikea purkaa sanoiksi. Sellaista sanaa ei edes ole, joka kuvais mun tunnetilaa nyt! Mentiin hevosen lopetus ajatuksista siihen että siitä hevonen vielä tulee!


Meillä oli taas kisat pitkään aikaan. Oltiin Mangon kanssa Jumping Kemiössä, Derby-luokassa. Eli siis radalla oli myös luonnonesteitä. Oli kyllä ihan magee rata! Mutta... Mun hevonen väsy siinä omaa vuoroa ootellessa, kaameessa helteessä. Hyvinhän se meni... Huusin sen perusradan läpi, siis kyllä huusin ennnen estettä että Mango hyppäis... Mun kuuma esteratsu... Noh ensi kisoihin paremmin.

Mutta siis tulos oli puhdas perusrata ja jatkoradalla hylky. Kiellettiin vikalla esteellä ulos... Mango oli vaan päättänyt ettei enää jaksa, niin ei se sit jaksakkaan. Mutta se on kyllä totta, se parka oli ihan puhki. Ja tavotteeseen päästiin! (Ekan esteen yli pääsy.)

Ja tässä läjä vanhoja kuvia hyppelyistä.





This is how we do it. :D




















Ei me mitään kivaa kuvaa oteta...

Pari videotakin oon saanut aikaan! Muistakaa laittaa mutterista parempi laatu!




Kesän ekat kahlailutkin on suoritettu! Jees, on toi kyllä ihan parasta! En montaa kuvaa tänne jaksanut muokkailla...


Me röllit.
It's hard to put these feelings to any words... My love is bigger than words can ever describe.





Her hidden wings came alive again, for few seconds...

Sinne rannalle menee tuollainen kiva puu kuja.

Ollaan myös käyty merellä meidän ribillä (vene). Yritin sitten siinä kaameessa heilunnassa ottaa kuvia... Ihan hyviähän nää jotkut.




"If there's magic in this world, it's contained in water"- Loren Eiseley
Ja sitten viimeseks tällainen "Equestrians" video. Näitä on tuhansittain, mutta tää on kyllä yksii parhaimpii!



Kemiöstä YRITÄN tehdä postauksen viikonloppuna, jos löytäisin kuviakin sitten mukaan. Sea Horse Weekistä teen sitten torstain jälkeen postausta. Ja pianhan mulla on Junnumeetingkin! Sieltä tallikaveri pyysi postailua, niin jos vaikka tekisin joka päivä sellaisen aikataulu MyDayn, kännykkä ja kamera kuvilla. Ehkä, katsotaan. Mutta nyt,

Ensikertaan ♥

8 kommenttia:

  1. Ihan pakko kysyä kun olen jo jonkun aikaa miettinyt tätä että millä tallilla sun hevoset asustelee? Ja hienosti meette! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin kesäsin ne on Lappohjassa (Hangosta 18 km). Yksityinen, tuttumme omassa pihassa oleva maalaisunelma. Ja kun koulut alkaa, hepat muuttaa mun valkun tallillle, Nummi nimiselle paikkakunnalle! :) Kiitos todella paljon!

      Poista
  2. Osallistutko seahorse weekkii? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Joka kesän kisat! Ihan lemppareita! :) Meen ke ja to 90 luokat.

      Poista
  3. Sinut on haastettu 11 faktaa- haasteeseen!
    http://uudenajankuningatar.blogspot.fi/2014/07/7-haaste-11-faktaa.html

    VastaaPoista
  4. Jos oisit hiukan kypsempi, olisit derbyssä hypännyt vaikka vaan sen ekan esteen ja keskeyttänyt. Ei mitään järkeä huutaa hevosta läpi radan. Varmaan jäi Mangollekin hyvä fiilis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi. Päätöksilleni on syy. :)

      Poista